El TroVAM! – Pro Weekend presenta la programació musical completa i anuncia que acollirà el lliurament dels Premis Ovidi 2016

El TroVAM! – Pro Weekend presenta la programació musical completa i anuncia que acollirà el lliurament dels Premis Ovidi 2016

Més de 60 actuacions tindran lloc del 10 al 13 de novembre en diferents recintes de la ciutat de Castelló

 

Les entrades als concerts de l’auditori, i els teatres del Raval i Principal ja estan a la venda en notikumi.com.

 

La fira TroVAM!-Pro Weekend presenta la programació musical completa i anuncia que acollirà la gala del lliuraments dels Premis Ovidi 2016 a l’Auditori de Castelló el diumenge 13 de novembre.
Més de 60 grups musicals actuaran entre el 10 i el 13 de novembre en els diferents escenaris de la ciutat. La gran majoria són valencians, però també hi ha bandes que venen d’altres llocs, com ara Madrid, Barcelona, Saragossa i Múrcia. Tot amb la intenció de donar a conéixer a programadors i al públic en general les propostes musicals més interessants del moment: presentacions de discos, nous projectes musicals i artistes emergents.

 

Lliurament dels Premis Ovidi 2016
El diumenge 13 de novembre, a les 19.30h, tindrà lloc a l’Auditori de Castelló (Sala de Cambra) el lliurament dels Premis Ovidi 2016. Es tracta d’una activitat organitzada des de fa onze anys pel Col·lectiu Ovidi Montllor (COM), una associació de músics que es va crear per a donar visibilitat al treball dels músics que canten en valencià. Per primera vegada en la seua històra, aquestos premis se celebren fora de la ciutat de València. El jurat dels premis està constituït per rellevants persones del món de la cultura i la música valencianes.

 

L’edició 2016 del TroVAM!-Pro weekend està coorganitzada per la Valencian Music Association, l’Institut Valencià de Cultura (Generalitat Valenciana), l’Ajuntament de Castelló i el festival Pro Weekend. Compta amb la col·laboració de la Universitat Jaume I, la Diputació de Castelló i de València, i altres organismes com l’Agència Valenciana de Turisme, i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Així mateix, compta amb la participació d’associacions professionals del sector musical valencià (Associació d’Editors de Música de la Comunitat Valenciana, Associació de promotors MusicaProCV), del Col·lectiu Ovidi Montllor (COM), i de la Fira Mediterrània de Manresa, entre altres.

 

La fira se presenta com a lloc de trobada referent en el territori valencià, un lloc de dinamització musical i cultural. Així mateix, durant els dies de la fira se celebraran una sèrie de debats i xerrades destinades als professionals de la indústria musical valenciana. El programa d’activitats professionals serà donat a conéixer en breu.

 

Programació musical

Dijous 10 de novembre

Auditori de Castelló
Showcases 13.30 – 16.00H
Mireia Vives i Borja Penalba
Cafè de Fel
Josep Lluís Notari
Versonautes
Xaluq

Showcases 18.00 – 20.00H
Ona Nua
Dona Llop
Gener
Solar
Geografies (col·laboració Sona 9)

Concert Inaugural 20.30h
Manel
Júlia

Festa Dj – 23.00 – 1.00H

 

Divendres 11 de novembre

Auditori de Castelló
Showcases 13.30 – 16.00H
Roger Puig
Ferran Palau
Novembre Elèctric
Inèrcia
Tomàs de los Santos
Ambros Chapel
Birm
Holy Paul
Linkae
Sr Presidente
Tu otra bonita

Teatre del Raval 22.30 – 24.30H
Ramon Cardo & The Nyoras Boppers
NewCat

Teatre Principal 20.00H
Andreu Valor + Banda Municipal de Castelló

 

Dissabte 12 Novembre

Auditori de Castelló
Showcases
Camille
Conducta Impropia
Desmond
Gen
Nostalghia
Nunatak
Ruth Baker Band
Screams on Sunday
Sterocolor
Sulpank
The Cutting Fingers
The Niftys
Tomaccos
Montefuji

Plaça Santa Clara 12.00 – 14.00H
La Glüps Band
17.00 – 19.00H
Rondaballs
Arrop i Tallaetes

Teatre del Raval 22.30 – 24.30H
Calliope + Miquel Gil
Mireia Vilar

Teatre Principal 20.00H
Carles Santos + Cor GVA

Plaça Major – 20.00H Gratuït
Aspencat
Oques Grasses
Pellikana
Calmoso & The Black Fang

 

Diumenge 13 Novembre
Auditori de Castelló
Showcases
Aerobics
Blüet
Col·lectiu Camí Fondo
Dusty Shoes
Jalohe
Marc Bastan
No em toques
Playa Cuberris
Sol Gonzalez
Tres Bosques
Gema del Agua
Chico Benzol
Extraños dias

 

Entrades a la venda

Les entrades dels concerts que tindran lloc a l’Auditori, el Teatre Principal i el Teatre del Raval de Castelló ja estan a la venda en www.notikimi.com i www.firatrovam.com i també es podran adquirir en les taquilles dels recintes i la Llibreria Babel de Castelló. El seu preu va dels 2 als 15€.
L’entrada al concert inaugural de Manel el dijous 10 de novembre, dóna accés als Showcases de les 18h, que comptaran amb les actuacions de Gener, Ona Nua, Donallop, Solar i Geografies.
La resta de concerts que se celebraran en la Plaça Major i la Plaça Santa Clara tenen caràcter gratuït.