La Fira Trovam obri el termini de presentació de propostes artístiques

La Fira Trovam obri el termini de presentació de propostes artístiques

Trovam, la Fira Valenciana de la Música ha obert el termini de presentació de propostes artístiques per a la dotzena edició.

 

La convocatòria està dirigida a formacions de qualsevol procedència geogràfica, encara que es prioritzaran els projectes de la Comunitat Valenciana. Els intèrprets han de tindre, com a mínim, un disc o EP editat, així com material d’àudio i vídeo disponible. D’altra banda, s’hi poden presentar projectes de tots els gèneres dins de l’àmbit de les músiques actuals (pop, rock, jazz, folk, electrònica, urbana, jazz, mestissatge, etc.).

 

La dotzena edició de la Fira Trovam se celebrarà entre el dijous 14 i el dissabte 16 de novembre a Castelló de la Plana. Un any més, la Fira combinarà les activitats professionals, en què s’analitzarà l’estat de la indústria i els reptes als quals s’enfronta, amb els concerts de solistes i bandes de diversos estils.

 

Una vegada es tanque el procés d’inscripció, la comissió artística de la Fira Valenciana de la Música farà la selecció en funció dels següents criteris: la qualitat artística i tècnica, l’originalitat, la singularitat i el caràcter innovador de la proposta; la capacitat de projecció, i la trajectòria artística del sol·licitant. Així mateix, es tindrà en compte que la proposta implique l’estrena d’un espectacle o la presentació d’un disc. Finalment, se n’exclouran aquelles propostes amb continguts racistes, xenòfobs, que ataquen la dignitat de les dones o persones LGTBI+ o que vulneren els drets fonamentals de les persones.

 

La Fira Trovam està organitzada per la Valencian Music Association (VAM!), en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura (Generalitat Valenciana) i l’Ajuntament de Castelló.

 

Consulta les bases completes i accedeix al formulari d’inscripció fent clic ací.