Què és el VAM!

Som una associació professional d’empreses valencianes dedicades a la producció, el management, l’edició i la difusió de la música valenciana.

Els nostres objectius principals consisteixen en promocionar el treball dels músics valencians i desenvolupar projectes que permeten consolidar la nostra indústria musical.

Entenem el VAM! com una marca professional de qualitat de la nostra música, sense discriminacions d’origen, gènere o estil, i com un col.lectiu obert, integrador i dispost a impulsar canals d’interlocució amb administracions públiques i entitats privades que afavorisquen la creació d’estratègies de col.laboració que ajuden a millorar la projecció local, estatal i internacional de la música valenciana.

El VAM! es plantetja també com un lloc d’encontre, debat i formació, un espai en constant evolució on el treball conjunt i coordinat dels seus afiliats puga reforçar el teixit cultural valencià i contribuir decididament a consolidar professionalment el nostre sector productiu.

El VAM! som:
MetrònomPro21culturalSuport produccionsGazpatxo Fest CuturaCercavila, Cultura al Carrer – Sotabosc MúsicaPrimavera d’Hivern A Contratemps. Música i Cultura