El Trovam! present en la Fira B! de les Illes Balears, en la Fira Mediterrània de Manresa, i en el Mercat de Música Viva de Vic

Trovam present a la fira

El Trovam! present en la Fira B! de les Illes Balears, en la Fira Mediterrània de Manresa, i en el Mercat de Música Viva de Vic

La Fira Valenciana de la Música ha mantingut més de 40 Speed Meetings amb músics i companyies, així com diverses reunions amb els directors de les fires per a dinamitzar el sector i crear una aliança de fires mediterrànies.

Els 3 darrers caps de setmana la Fira Trovam! ha estat present en les fires més importants de l’àmbit mediterrani: La Fira B! de les Illes Balears, la Fira Mediterrània de Manresa, i el Mercat de Música Viva de Vic.

 

La presència del Trovam! s’ha deixat notar en aquestes fires a través de més de 40 Speed Meetings (reunions ràpides) amb grups i companyies musicals de Catalunya, Balears i altres comunitats autònomes (Madrid, Aragó, Andalusia, etc) i de reunions amb els diferents directors i responsables d’aquestes convocatòries amb la intenció de dinamitzar el sector i crear una aliança de fires mediterrànies que anirà veient la llum al llarg dels pròxims anys.

 

La idea és que les fires implicades impulsen la creació d’un circuit que permeta l’intercanvi cultural i artístic i ajuden a dinamitzar el sector. Les reunions han tingut lloc entre el gerent del Trovam!, Armand Llàcer, i els diferents gerents i responsables de les respectives fires: Pep Cerdà, director de l’Institu d’Estudis Baleàrics (Fira B!), Lídia Hinojo (gerent de la Fira Mediterrània de Manresa), i Marc Lloret (director del Mercat de Música Viva de Vic).

 

Per tercer any consecutiu, en la Fira Mediterrània de Manresa el Trovam! ha tingut també un stand de promoció fruit del conveni de col·laboració entre els dos mercats que ha servit per a donar a conéixer la fira valenciana als professionals i acreditats assistents.

 

Els responsables d’aquestes fires visitaran el Trovam!-Pro Weekend en novembre per a continuar avançant en aquest sentit i reforçar els lligams culturals mediterranis.

trovam present a la fira

Trovam present a la fira

Trovam a la fira