El VAM! participa en el primer postgrau Online en Gestió Empresarial de la Música que es realitza a l’estat espanyol

El VAM! participa en el primer postgrau Online en Gestió Empresarial de la Música que es realitza a l’estat espanyol

El diploma postgrau és un projecte formatiu únic en la modalitat Online. Impartit per professors experts de la Universitat de València, reconeguts professionals de la indústria musical i artistes.
L’objectiu del curs és posar a disposició dels estudiants els coneixements i capacitats en les àrees de la creació, gestió empresarial, producció, live, legal, màrqueting, comunicació, music publishing, management, noves tecnologies i distribució musical.
Un mètode pràctic d’aprenentatge, que es reforça per mitjà de Màster Class impartides per algunes de les empreses, associacions i entitats més reconegudes del sector com PrimaveraPro, FIB (Festival Internacional de Benicàssim), Monkey Week, BIME (Conference & Festival), Subterfuge Rècords, Google +, Ticketmaster, Arenal Sound, El Volcà Música, Letamina, IndustriaMusical.és, Està Passant, Tranquil Música, Placeband, Produccions de Cartó, Deleste Festival,VAM! (Valencian Music Association) – TROVAM!, U.F.I (Unió Fonogràfica Independent), A.R.T.E (Associació de Representants Tècnics de l’Espectacle), AGEDI (Associació de Gestió de Drets Intel·lectuals) i Fundació SGAE. Una metodologia que potència la participació directa de l’estudiant en el desenvolupament d’un projecte final, tutelat pels directors del curs i pels tutors Marià Pérez (Consultor Warner Music Spain) i Carlos Galán (sociodirector Subterfuge Rècords).