Castelló acollirà del 21 al 24 d’octubre la tercera edició de la fira musical TROVAM!

TROVAM 2015

Castelló acollirà del 21 al 24 d’octubre la tercera edició de la fira musical TROVAM!

El certamen es consolida com a lloc d’encontre professional i plataforma de difusió musica.

 

La Fira-Festival ocuparà diversos espais culturals de la ciutat.

 

cartell1_trovam2015Castelló (17 agost 2015). – La ciutat de Castelló acollirà els dies 21, 22, 23 i 24 d’octubre la tercera edició de la fira musical Trovam!, un certamen que aspira a convertir-se en plataforma de difusió de la música valenciana i lloc de referència d’encontre professional.

La convocatòria agruparà a una vintena de grups que actuaran en diversos espais de la ciutat durant els quatre dies de convocatòria. A més a més, la Llotja del Cànem i el Museu de Belles Arts de la ciutat acolliran les III Trobades de la Indústria Musical que, durant un parell de dies, convocaran als professionals del sector a analitzar i debatre sobre els reptes de futur.

Les institucions valencianes han renovat la confiança en aquest projecte que aspira a convertir-se en el mercat musical de referència al territori valencià. L’edició d’enguany servirà per a plantetjar el model de fira a què aspira el sector en els pròxims anys, i del qual el Trovam! n’és la llavor.

A l’igual que l’any passat i l’anterior, la tercera edició comptarà amb concerts exclusius, presentacions de projectes musicals i actuacions en família en la plaça Santa Clara de Castelló. Aquestes convocatòries musicals aniran combinades amb unes sessions professionals que tenen com a finalitat consolidar el ram musical professional i establir les bases que permeten una major visibilitat del sector i el seu creixement com a dinamitzador cultural i econòmic de la societat.

En les dos edicions anteriors, el Trovam! va convocar a més de 7.000 assistents i uns 150 professionals. L’edició de 2015 creixerà en propostes musicals i professionals. La programació serà anunciada en les pròximes setmanes.

El Trovam! està organitzat per la Valencian Music Association (VAM!), un col·lectiu d’empreses musicals valencianes i compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació, la Universitat Jaume I, Culturarts (GVA), l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i fira Mediterrània de Manresa.

cartell_trovam_2015-horizontal