Oberta la convocatòria artística de la vuitena edició de la Fira Valenciana de la Música

Oberta la convocatòria artística de la vuitena edició de la Fira Valenciana de la Música

La vuitena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend va obrir ahir el termini per a la recepció de propostes artístiques. La convocatòria està dirigida a formacions de qualsevol procedència geogràfica. Tanmateix, es donarà prioritat als projectes de la Comunitat Valenciana. Es poden presentar projectes de tots els gèneres dins de l’àmbit de les músiques actuals (pop, rock, jazz, folk, electrònica, etc.). Així mateix, els grups i solistes interessats hauran de tenir almenys un disc o EP editat, així com material d’àudio i vídeo disponibles.

Posteriorment, la comissió artística de la Fira valorarà les sol·licituds en funció dels següents criteris:
– La qualitat artística i tècnica, l’originalitat, la singularitat i el caràcter innovador de la proposta.
– La capacitat de projecció de la proposta.
– La trajectòria artística del sol·licitant.
– Es prioritzarà que es tracte d’una estrena d’espectacle o de la presentació d’un nou disc.
Les propostes amb continguts racistes, xenòfobs, que ataquen la dignitat de dones o persones LGTBI, o que vulneren els drets fonamentals de les persones, seran excloses de la selecció.

La convocatòria romandrà oberta fins al pròxim 24 d’abril del 2020. Per a consultar les bases i inscriure’s, cal accedir al següent enllaç: https://firatrovam.com/convocatoria-artistica/.

 

 

8a edició del Trovam – Pro Weekend
La pròxima edició de la Fira Valenciana de la Música tindrà lloc de l’11 al 14 de novembre del 2020. Com en edicions anteriors, el certamen comptarà amb una intensa programació artística i professional. D’una banda, la Fira gaudirà de més de 50 actuacions en diferents espais de la ciutat de Castelló de la Plana. De l’altra, els professionals inscrits podran assistir a debats, xarrades, tallers i rondes de negocis. Així mateix, es portarà a terme la segona edició de les jornades Tiim (Turisme & Indústria Musical), desenvolupada en col·laboració amb l’Associació de Promotors Musicals (MusicaProCV) i Turisme Comunitat Valenciana. També es realitzaran les converses del Trovam amb artistes i personalitats rellevants de l’àmbit musical.

D’aquesta manera, el Trovam – Pro Weekend, nascut l’any 2013, seguirà exercint com a plataforma de difusió musical i punt de trobada professional. En els darrers anys, el certamen ha anat creixent de forma constant i sostenible fins a consolidar-se com la fira de referència de la indústria musical a la Comunitat Valenciana. La setena edició, celebrada entre el 7 i el 9 de novembre del 2019, va comptar amb l’assistència de més de 15.000 persones als espectacles musicals i amb la presència de 500 professionals.