Jonatan Penalba actuarà a l’IES Vila-Roja d’Almassora en una activitat de la fira Trovam

Jonatan Penalba actuarà a l’IES Vila-Roja d’Almassora en una activitat de la fira Trovam

La Fira Valenciana de la Música Trovam i la Diputació de Castelló organitzen una jornada formativa a l’IES Vila-Roja d’Almassora el proper 23 d’abril, que constarà d’una xarrada-taller participatiu i un concert de l’artista valencià Jonatan Penalba. L’activitat s’emmarca dins del programa ‘Més que una fira’, un projecte que va nàixer amb l’objectiu de que la Fira Trovam esdevinga un nucli de dinamització cultural i educativa.

El director de la Fira Trovam, Armand Llàcer, i la responsable de producció de les jornades professionals i stage manager de nombrosos festivals i espectacles musicals Iris Stella Jousselin impartiran una xerrada-taller participatiu en què els alumnes de segon cicle podran conéixer de primera mà com és el dia a dia dels tècnics de producció d’espectacles i les qualitats que cal tindre en compte per a poder-se desenvolupar en aquest àmbit laboral.

Així mateix, l’artista valencià Jonatan Penalba oferirà una actuació musical en format de trio en què presentarà algunes de les seues cançons més populars i conversarà amb els alumnes sobre la seua visió de la música, tant a nivell artístic com a nivell professional. Els alumnes de l’IES de Vila-Roja seran els encarregats de plantejar i desenvolupar la producció de l’actuació musical.