Corazones Eléctricos al Centre Penitenciari Castellón II

Corazones Eléctricos al Centre Penitenciari Castellón II

L’activitat, emmarcada dins del projecte ‘Més Que Una Fira’, va nàixer amb l’objectiu que la Fira Trovam esdevinga un nucli de dinamització cultural i educativa, i una eina que propague els seus valors més enllà dels escenaris i de les dates de celebració de la pròpia fira. Es va plantejar com una manera d’ampliar les seues accions i de fer arribar la música en directe a llocs de reclusió on conviuen persones privades de llibertat.

 

La primera iniciativa en aquest sentit va ser el concert de Santero y los Muchachos al novembre de 2022, organitzat per la Fira Trovam, i que es va celebrar al saló d’actes del centre penitenciari d’Albocàsser davant de 250 interns. Després del concert, la població reclusa va tenir ocasió d’expressar les seues impressions en un torn de micròfon obert.

 

En aquesta ocasió, la Fira Trovam i la Diputació de Castelló promouen conjuntament el concert del trio de rock nascut a València l’any 2017, Corazones Eléctricos, el qual se suma al conjunt d’activitats que el centre penitenciari organitza al llarg de l’any per garantir el dret universal d’accés a la cultura dels interns.