Castelló acollirà la nova edició del Trovam! els dies 2, 3 i 4 d’octubre

Castelló acollirà la nova edició del Trovam! els dies 2, 3 i 4 d’octubre

Entrem en l’estiu amb una bona notícia. Ja estan confirmades les dates de la nova edició del Trovam! a Castelló de la Plana: la fira-festival tindrà lloc els dies 2,3 i 4 d’octubre. De nou comptarà amb una quinzena de grups musicals, i amb els encontres professionals de la indústria musical. Ben promte vos donarem més detalls. 

El certamen ocuparà 6 llocs culturals de la capital de La Plana: El Paranimf de l’UJI, La Pèrgola, El Teatre del Raval, La Llotja del Cànem, la Plaça Santa Clara i el Museu de Belles Arts, i té com a principals objectius convertirse en punt de referència i lloc de trobada professional dels diversos àmbits que conformen el sector musical (mànagers, programadors, artistes, discogràfiques…) i ser una de les plataformes més sòlides per al coneixement de les millors propostes musicals actuals.

Concert a la Pèrgola, edició 2013. Foto: Pepe Gimeno Kol·lektiu Maginot

Així mateix, l’edició 2014 consolidarà la seua presència professional amb l’establiment de relacions estables i col·laboracions amb fires ja consolidades d’altres territoris de l’Estat Espanyol i d’Europa, i tractarà de reforçar la vessant pedagògica a través de la col·laboració amb instituts i centres formatius de les comarques de Castelló.

Desprès de l’èxit aconseguit en la primera edició, on més de 4.000 persones van assistir als concerts i uns 50 professionals van participar en les trobades del sector, la segona edició del Trovam! comptarà de nou amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació, Culturarts, la Universitat Jaume I, així com l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Escola Valenciana que enguany s’han incorporat com a col·laboradors.