Un nou projecte: els Primers Encontres Professionals de la Indústria Musical Valenciana

Un nou projecte: els Primers Encontres Professionals de la Indústria Musical Valenciana

Des del VAM! ja ens hem posat a concebre la primera edició dels Encontres Professionals de la Indústria Musical Valenciana, un esdeveniment pensat per a convertir-se en punt de trobada que afavorisca l’anàlisi i el debat sobre la situació actual del sector musical i que permeta cohesionar la indústria musical valenciana. Volem que hi participen els responsables d’un bon grapat  d’empreses que promouen projectes musicals dins i fora de la Comunitat.

Directors de festivals, empresaris musicals, promotors independents, crítics, periodistes musicals…, aquestos encontres tindran, entre altres, l’objectiu de reforçar el teixit productiu del nostre sector, impulsar la creació d’una Federació d’empreses musicals valencianes, integrar-se i formar part activa de la xarxa estatal d’empreses musicals, i posar en comú les problemàtiques professionals que afecten els diferents àmbits del sector musical: les agències de management, les discogràfiques, les empreses organitzadores de festivals, etc.

I per supost, donar a conèixer el treball dels músics valencians, així com els d’altres comunitats, contribuïnt així a dinamitzar la producció artística i cultural, i donant a entendre que no estem dispostos a deixar d’existir.

Els encontres tindran lloc a la ciutat de Castelló el 2013.