La Fira Valenciana de la Música obri la inscripció per a les activitats professionals de l’edició 2019

La Fira Valenciana de la Música obri la inscripció per a les activitats professionals de l’edició 2019

La Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend ja ha obert la inscripció per a les seues jornades professionals. Entre les activitats previstes s’inclouen taules de debat, conferències, tallers i speed meetings. Les acreditacions es podran formalitzar de forma gratuïta en aquest enllaç (http://bit.ly/2MFdcw3) fins al 18 d’octubre. Cal recordar que la setena edició de la Fira se celebrarà a Castelló de la Plana del 7 al 10 de novembre.

Al llarg de quatre jornades, agents implicats en la indústria musical (representants institucionals, responsables d’organitzacions, promotors, artistes, etc.) analitzaran en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló (seu oficial de la fira) el present i els reptes de futur del sector. D’aquesta manera, s’abordaran els punts forts de la música per tal d’esdevenir un element fonamental en el creixement social, econòmic i cultural del territori, així com les seues debilitats i els aspectes a consolidar.

Després de l’experiència positiva de l’any passat, l’organització de la Fira potenciarà els tallers sobre aspectes concrets del negoci musical: qüestions legals sobre les contractacions musicals; difusió y playlisting; comunicació i màrqueting; i estudis de casos d’èxit. En conseqüència, els assistents podran conèixer de primera mà com abordar les problemàtiques relacionades amb el sector.

Així mateix, i com ja és habitual, els speed meetings permetran a artistes, mànagers, promotors i discogràfiques mantenir contactes directes per tal d’afavorir l’organització de concerts, cicles i festivals, l’edició d’àlbums i millorar les possibilitats del negoci musical. També s’abordaran sessions de treball amb agents del sector centrades en el foment del turisme musical, i aspectes relacionats amb la desestacionalització i la territorialització de l’activitat musical. Entre els professionals assistents d’enguany destaca l’Associació Estatal de Sales de Música en Directe (ACCES) que, per primera vegada, celebrarà el seu congrés estatal en l’Auditori de Castelló.
La programació concreta dels tallers i activitats es donarà a conéixer pròximament.