El VAM! signa un conveni de col·laboració amb la Fira Mediterrània de Manresa

El VAM! signa un conveni de col·laboració amb la Fira Mediterrània de Manresa

L’acord permetrà l’intercanvi d’artistes i programadors, contribuirà a consolidar una xarxa musical professional, i establirà col·laboracions en temes de comunicació.

De dreta a esquerra: Joan Gregori Maria, secretari del VAM!, David Ibáñez director artístic de Fira Mediterrània, i Lluís Puig, director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural, durant la signatura del conveni a Manresa.

La Valencian Music Association (VAM!) i la Fira Mediterrània de Manresa han firmat aquestos dies un conveni de col·laboració a través del qual intercanviaran artistes en les seues respectives programacions, facilitaran l’intercanvi d’agents professionals (gestors i programadors musicals), i es donaran suport mutuu en assumptes de comunicació.

Fira Mediterrània de Manresa és un dels punts d’encontre professional de referència a l’Estat Espanyol que porta 16 anys desenvolupant la seua activitat com a nucli de tendències al voltant de la cultura tradicional i popular, la World Music.

Per la seua part, la Valencian Music Association és un col·lectiu de cinc empreses culturals valencianes dedicades a la producció, el management i la difusió del treball de músics valencians que va néixer fa un parell d’anys. Entre les seues activitats principals figura l’organització del Trovam! a Castelló de la Plana, primera fira musical professional al País Valencià.

Els dies 2, 3 i 4 d’octubre tindrà lloc la segona edició del Trovam!, que ja comptarà amb la participació de grups catalans, i l’assistència de gestors i programadors gràcies a la signatura d’aquest conveni.

De manera recíproca, la participació d’empreses i artistes valencians tindrà lloc durant la celebració de la Fira Mediterrània de Manresa, del 9 al 12 d’octubre pròxims.

La signatura d’aquest conveni suposa un pas en ferm en la consolidació d’una xarxa musical professional mediterrània.